A levelezési lista célja

A levelezési listát abból a célból hoztam létre, hogy a Nemes Tihamér Országos Középiskolai Számítástechnikai Verseny vagy bármely más programozói verseny iránt érdeklődők feltehessék kérdéseiket, közzé tehessék híreiket. Felvetődhetnek időpontokra vonatkozó kérdések, versenyfelhívásokat, versenyek eredményét közölhetjük, esetleg egy-egy feladatról kérhetjük ki a többiek véleményét, vagy egyszerűen csak egy érdekes problémát osztunk meg ezen a fórumon.

A listának mindenki tagja lehet, aki elfogadja az adatoknál felsorolt illemszabályokat.

Úgy gondolom, hogy a lista nem lesz nagy forgalmú. Nem fogom népszerűsíteni, csak az lesz rajta aki rábukkana weblapon és feliratkozik.

A levelezési lista adatai
A lista neve: nttv
A lista címe: nttv@gyakg.u-szeged.hu
Feliratkozás A leveles@gyakg.u-szeged.hu címre kell küldeni egylevelet
subscribe nttv
tartalommal.
Ha valaki benne felejti az aláírását a levélben, várhatóan hibaüzenetet is kap majd
Illemszabályok
  • A listára csak listatag írhat, de ő korlátozás nélkül.
  • A lista nyelve magyar, ennek megfelelően a listára lehetékezetes levelet küldeni, de csak ISO8859-2-es kódolással. Aki ilyen levelet nem tud írni, az ékezet nélkül tegye közzé gondolatait.
  • A listára csatolt állományt küldeni tilos, ennek megakadályozására a továbbított levél mérete (fejléccel együtt) nem lehet 5000 bájtnál nagyobb.
  • A listán reményeim szerint kulturált hangnem uralkodik majd. Az ez ellen vétőket a lista használatából a listagazda kizárja.